Fitnessvoordeelpas

Hoe werkt het?

  1. Zodra u de pas heeft ontvangen kunt u zich aanmelden op www.fitnessvoordeelpas.nl met de verkregen unieke code die op de pas staatvermeld. Mogelijk heeft uw sportschool dit al voor u gedaan.
  2. Als u bent aangemeld en ingelogd dan ontvangt u via de Fitnessvoordeelpas de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2.300 webwinkels. De sponsoring die u voor uw fitnesskosten altijd ontvangt staat vermeld bij “cashback”.
  3. Heeft u eenmaal de webshop gevonden dan ziet u ook direct of er nog een extra speciale korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop, dit wordt aangeven middels een schaartje. Deze extra korting wordt verrekend bij het afrekenen bij de webshop.
  4. De sponsoring ( uw cashback ) wordt na goedkeuring door de webshop op uw eigen account gestort.
  5. Zodra u het opgebouwde tegoed wilt uitbetalen is dit mogelijk middels één druk op de knop. Als u op uitbetalen klikt wordt het geld, minus € 5,-administratiekosten, aan uw sportschool overgemaakt en op uw fitnessvoordeelrekening gestort. Uw sportschool zal dit met uw fitnesskosten verrekenen of geeft u tegoed.
  6. Het is wel belangrijk dat tijdens het shoppen geen onderbreking plaatsvindt tijdens het aankoopproces. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens uw aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Het is anders niet mogelijk de cashback aan u toe te kennen.

Meer informatie? Ga naar fitnessvoordeelpas.be/uitleg

"Gezondheid is niet alles! Alles is niets zonder gezondheid!"